Best Installatiebedrijf - Oplossingen
 • Best Installatiebedrijf

  24 uurs service

  088 - 1167400

  Met onze 24 uurs service is uw storing, lekkage of verstopping snel opgelost! Onze monteurs zijn voorzien van de meest gangbare storingonderdelen... Lees meer

  24 uurs service van Best Installatiebedrijf. Bel 088 - 1167400
 • Onderhoud

  Veiligheid & zuinigheid

  Door goed onderhoud blijft uw ketel veilig en houd u uw energieverbruik stabiel. Wij bieden aantrekkelijke onderhoudscontracten aan voor elk type ketel, boiler... Lees meer

  Onderhoud, voor uw veiligheid en portemonnee.
 • Van kraan tot badkamer.

  Advisering

  Advies voor een nieuwe ketel of het aanleggen van verwarming in een woning. Wij helpen u graag verder. Nodig onze adviseur uit om alle opties te overleggen...Lees meer

  Advisering, zodat u weet waar u aan toe bent
 • 088 - 1167400

  Contact

  Neem snel en gemakkelijk contact met ons op. Buiten kantoortijden word u rechtstreeks doorverbonden met onze storingsdienst.Contact

  Neem gemakkelijk en snel contact met ons op
24 uurs service Best Installatiebedrijf Onderhoud advisering contact

Advies en offerte

Advies

Als u advies wilt over een nieuwe installatie, renovatie of anderszins dan bent u bij Best Installatiebedrijf aan het juiste adres.
Wij komen graag bij u langs om u uitgebreid advies te geven. Ons advies bestaat zowel uit technische mogelijkheden alsook hoe praktisch iets is en wat goed aansluit bij uw wensen zodat het resultaat is zoals u het hebben wilt.
Een badkamer is bijvoorbeeld een lastige combinatie tussen ruimte, mogelijkheden en wat u wilt. Zo kiezen sommige mensen voor douchen in bad om ruimte te besparen maar vergeten hierbij vaak rekening te houden met de praktische kant en dat resulteert er vaak in de er te weinig ruimte is onder de douchekop om rechtop te staan. Een kleinigheid, maar wel een die constant aanwezig is. De adviseurs van Best Installatiebedrijf houden goed rekening mee zodat u niet voor verassingen komt te staan.
Neem contact met ons op middels het contactformulier om een terugbelafspraak te maken. U word dan zo spoedig mogelijk terug gebeld om een afspraak te maken.Offerte

Het bouwen, verbouwen en renoveren vergt vaak veel voorbereidingen waaronder prijs/kwaliteit verhouding.
Voor sommige werkzaamheden zullen wij eerst iemand langs sturen om de situatie te bekijken. Op die manier weten wij zeker dat iets mogelijk is en kunnen wij de juiste informatie opnemen in onze offerte. In sommige gevallen zoals bijvoorbeeld een nieuwe ketel kunnen wij u telefonisch adviseren.
Doormiddel van een terugbel afspraak belt een van onze specialisten u terug op een moment dat het u uitkomt. Voor grotere werkzaamheden zoals bijvoorbeeld een badkamerrenovatie word er meestal een afspraak gemaakt zodat de situatie ter plekke kan worden bekeken en u zeker bent van uw mogelijkheden.
Neem contact met ons op middels het contactformulier om een terugbelafspraak te maken. U word dan zo spoedig mogelijk terug gebeld om een afspraak te maken.


Onderhoud

Onderhoud aan uw Centrale Verwarming (CV) is belangrijk. Veel mensen vergeten dit en krijgen te maken met storingen. Slecht onderhoud verhoogd het energieverbruik va uw toestel en verhoogd de kans op storing.
Daarnaast verkort het de levensduur van uw toestel. Onderdelen raken sneller versleten. Dit alles resulteert in een hogere rekening omdat u dan een compleet nieuwe ketel nodig heeft. Om deze problemen te voorkomen bied Best Installatiebedrijf diverse onderhoudscontracten aan.
Op die manier word uw ketel op de juiste momenten onderhouden en verkleint u de kans op storingen en andere mankementen. En het mooie is dat wij u er aan herinneren dat het tijd is om onderhoud uit te voeren. U hoeft hier dus niet zelf aan te denken. En wat nog mooier is is dat u vaak ook nog eens bespaard op de kosten voor het onderhoud.
Neem contact met ons op middels het contactformulier om een terugbelafspraak te maken.
U word dan zo spoedig mogelijk terug gebeld voor meer informatie en een contract kan u toegestuurd worden.


24 uurs service

Een storing of bijvoorbeeld een lekkage komt vaak erg ongelegen. Om u zo snel mogelijk van de problemen af te helpen heeft Best Installatiebedrijf een 24 uurs service. Doormiddel van deze service staat er al snel een monteur op de stoep om u te helpen. Onze monteurs zijn uitgerust met een pakket aan storingsonderdelen wat er voor zorgt dat een storing vaak direct opgelost kan worden. Heeft de monteur een onderdeel niet of moet er een speciaal onderdeel besteld worden? Onze monteurs kennen vrijwel alle ketels en kunnen dan ook vaak een noodoplossing creëren. En dat geld niet alleen voor storingen, ook bij lekkage’s, verstoppingen en andere problemen weten zij meestal een oplossing te creëren.


Van onze monteur

Goed ketelonderhoud is belangrijk. Zo voorkomt u storingen en verlengt u de levenduur van uw toestel. Wij informeren u hier graag over.”

Sebastiaan, Monteur

Best Installatiebedrijf is ambassadeur van:

Partner van Vaillant Nederland.